Salt Your Home – Soós Kata

Ki vagyok?

Soós Kata lakberendező és interior design tanácsadó vagyok. Több, mint 8 évvel ezelőtt végeztem lakberendezőként, ezt követően 6 évig egy nemzetközi bútor és lakberendezési tárgyakat értékesítő multinacionális cégnél dolgoztam vezető lakberendezőként. Vezetőként részt vettem több hazai és nemzetközi projekt irányításában, lebonyolításában, valamint külföldi és hazai üzletek nyitásáért és megjelenéséért voltam felelős. Korábban több évet a divatiparban dolgoztam, valamint stylistként segítettem nagy nemzetközi divatmárkák munkáját. E két egymáshoz szorosan kapcsolódó, egymást erősítő, kiegészítő és felemelő területen szerzett tapasztalataim alapján döntöttem úgy, hogy saját vállalkozásba kezdek, és egyéni ügyfelekkel szeretnék dolgozni. Álmokat valóra váltani.

Miben segítek?

A házépítőknek, építkezés és lakásfelújítás előtt állóknak, üzletük, irodájuk vagy épp vendéglátóhelyük nyitása, átalakítása előtt állóknak kínálok segítséget a tervezéstől a kivitelezésig, valamint segítem a már meglévő házak, lakások belső tereinek, designjának újragondolását. A megrendelők igényeit, lehetőségeit összhangba hozva a megvalósítással. Segítséget nyújtok az otthonok ideális megtervezésében, a megrendelő igényeire szabva a szakági szakemberekkel egyeztetve. A tervezés során felhasznált termékek, anyagok kiválasztását, beszerzését, kiszállítását támogatom és koordinálom. Igény esetén a projekt teljes menedzselését vállalom. Ha három szóban kellene összefoglalnom a magam és a munkám hívószavait: szenvedélyes, gyakorlatias, emberközpontú.

Kapcsolódó bejegyzések

Salt Your Home közösség

Csatlakozz a Salt Your Home közösséghez és értesülj elsőként a legújabb lakberendezési és design hírekről, tippekről, tanácsokról és alakítsuk otthonodat és életstílusodat együtt!