Alap csomag

Személyes konzultáció, ahol átbeszéljük a felmerülő igényeket, a személyiségedhez leginkább illő és megvalósítani kívánt stílust, kereteket, határidőket és innentől rám bízhatod a folyamatot. Neked csak jóvá kell hagynod az elkészült javaslatokat.

A konzultációt követően az igényekhez igazodva elkészítem az alaprajzi tervezetet; a pontosítás végeztével a kiválasztott tervezetet kidolgozom.

Elkészítem a bútorozási tervet a kiválasztott alaprajzhoz igazodva.

Ezt követően helyiségenként elkészítem a látványterveket.

Elkészítem a szín és burkolati terveket, elektromos és vízkiállási terveket, kapcsolási rajzokat.

Szakági szakemberekkel egyeztetve véglegesítem ezeket a helyszínen.

A munkálatok során folyamatosan kapcsolatot tartok, egyeztetek a szakemberekkel.

Előzetes szűrést követően kiválasztjuk a konkrét burkolatokat, szanitereket, bútorokat, szerelvényeket, lámpákat, lakástextileket.

Igény esetén közösen ellátogatunk a gyártókhoz, forgalmazókhoz.

A termékekre vonatkozó árajánlatok, termékmintákat bekérem, azokat továbbítom a megrendelő felé.

A gyártókkal, forgalmazókkal, valamint a megrendelővel való közös egyeztetések és tárgyalások szervezése és ezeken történő személyes részvétel.

Folyamatos költségbecslés és költségkontroll mellett végzem a tervezést, hogy biztosan a céloknak és lehetőségeknek megfelelő eredmény születhessen.

A szükséges anyagmennyiségek kiszámítása (egyeztetve az érintett szakemberrel), költségvetés készítése, ezen termékek megrendelése.

Az általam megrendelt termékek beérkezésének nyomon követése, kiszállításának koordinálása szem előtt tartva az ütemtervben foglalt határidőket.

A kiválasztott termékeket, anyagokat konszignációs listában tüntetem fel. A konszignációs lista tartalmazza a gyártót, forgalmazót, a termék azonosításra alkalmas cikkszámát, a lista készítésekor ismeretes árát, a tervek szerint szükséges mennyiséget, és a fellelhetőségéhez tartozó linket, ahol a további specifikációk elérhetőek.
Egyedi bútor tervezése esetén, elkészítem a bútor terveit; egyeztetem az asztalos szakemberrel.

Folyamatosan kapcsolatot tartok a felelős építésvezetővel.

Munkafolyamatok állapotától függően heti rendszerességű referálok a megrendelő felé a folyamatok állapotáról, a megrendelt anyagok, bútorok beérkezéséről.

Kivitelezési, szerelési munkákat támogatom személyes, online, telefonos segítséggel a projekt teljes ideje alatt.

Salt Your Home közösség

Csatlakozz a Salt Your Home közösséghez és értesülj elsőként a legújabb lakberendezési és design hírekről, tippekről, tanácsokról és alakítsuk otthonodat és életstílusodat együtt!